Over GrowTri

Wij lossen problemen niet vóór, maar mèt bedrijven op!

GrowTri

GrowTri is begin 2018 gestart toen twee studenten van de opleiding bedrijfsmanagement, een docent en een ondernemer met elkaar in gesprek raakten. Er ontstond een discussie over de ergernissen die zij in hun loopbaan tegen kwamen. De studenten gaven aan moeite te hebben met het praktisch toepassen van de theorie die zij tijdens hun studie kregen voorgeschoteld. De ondernemer had daarentegen veel praktische kennis en genoeg werk om de studenten aan de slag te laten gaan, maar niet de tijd om het werk in goede banen te leiden.

Langzaam maar zeker ging het gesprek richting een oplossing. De docent gaf aan graag begeleiding te verzorgen in de praktijk door zijn voorliefde voor kennis delen. Hierbij wist hij ook een aantal professionals te noemen die hetzelfde gedachtengoed deelden. De studenten zagen het op hun beurt wel zitten om de theorie die zij tijdens hun studie leerden in de praktijk te kunnen toepassen. En de ondernemer zag hier voor iedereen, inclusief hemzelf, profijt.

Vanuit deze inzichten is GrowTri ontstaan. GrowTri biedt organisatieadvies zonder winstoogmerk. Door studenten te koppelen aan een coachende professional kunnen de studenten onder begeleiding problemen oplossen met bedrijven. Zo kan er samen in de praktijk geleerd worden door te doen.

Onze missie is om de drie partijen: studenten, professionals en bedrijven samen te brengen en een netwerk op te zetten waar in de praktijk van en met elkaar geleerd wordt.

Samen Leren Doen: de basis voor onze werkwijze

GrowTri staat voor continue groei. Groei van kennis en kunde voor alle betrokkenen. Niet voor niets vind je in ons logo een acacia boom terug: een bijzondere boom met een plat bladerdak als een paraplu dat bescherming biedt. De wortels bestaan uit een dicht netwerk en gaan zeer diep de grond in.

Om continue groei te verwezenlijken hebben wij onderzoek gedaan naar manieren om in de praktijk te leren. Hier is een dienst uitgekomen die grotendeels is gebaseerd op actie-leren. De essentie van de werkwijze van GrowTri is dat de problemen niet voor een bedrijf, maar met het bedrijf worden opgelost.

Dit doen we door de projecten met meerdere medewerkers van het bedrijf te doorlopen en deze medewerkers, samen met de frisse blik van de student en de begeleiding van de organisatiecoach tot een oplossing van het probleem te komen dat past bij het bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Zie hier onze flyer!

Bestuurders

Inmiddels heeft GrowTri een vast bestuur van 5 mensen en een groot netwerk aan professionels, coaches en studenten die ingezet worden voor diverse opdrachten in het bedrijfsleven. Afhankelijk van het vraagstuk, zetten wij ervaren specialisten in die samen met het bedrijf en de student werken aan een oplossing die past bij het bedrijf past.

Wil je meer weten?

Sluit Menu