Werkwijze

Samen leren doen; staat centraal als basis voor onze werkwijze. Wij geloven in de groei van kennis en kunde voor álle betrokkenen. 

Hoe wij werken

Onze organisatiecoaches en hun studenten ondersteunen en adviseren bedrijven over hun bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen, verander- en verbetertrajecten en profilering. Van analyse tot daadwerkelijke realisatie. Uw doelstellingen staan centraal in de professionele en pragmatische aanpak van onze coaches en hun studenten. Samen kijken we welke veranderingen nodig zijn om uw doelen te behalen en hoe u deze veranderingen kunt realiseren. 

Samen leren doen; staat centraal als basis voor onze werkwijze. Wij geloven namelijk in groei van kennis en kunde voor álle betrokkenen.

Project op maat

Bij GrowTri is ieder project een project op maat. Zo beginnen wij projecten met een GroeiSessie om van start te gaan met alle belangrijke stakeholders. Zo wordt de kans op een succesvol project aanzienlijk vergroot!

Groeisessies

Heb je een vraagstuk of wil je een verandertraject inzetten, maar weet je niet goed hoe je de gehele organisatie hierbij betrekt, dan kan de groeisessie voor jou interessant zijn!

Organisatie structuur

Heeft je organisatie een groei doorgemaakt of is het tijd om opnieuw na te denken over hoe de organisatie is opgebouwd? Wij geven praktisch advies over de nieuw te volgen structuur.

Marktanalyse

Wil je een markt betreden met een nieuw of bestaand product, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Een marktonderzoek geeft praktisch inzicht in de te volgen stappen.

Positionering

Denk je dat het tijd is om jouw positionering te heroverwegen, of te versterken? GrowTri kan jou helpen met het neerzetten van een nieuwe positionering!

Processen

Vraag je jezelf weleens af wat de nieuwe stap is binnen jouw productie omgeving? Met verschillende methodes brengen we jouw bedrijf in kaart en komen wij met praktisch advies over efficiënter werken!

Project op maat

Indien u een ander vraagstuk heeft kunnen we altijd in gesprek gaan en kijken of we samen een geschikte aanpak kunnen bedenken voor uw project!

Uiteenlopende opdrachten

In overleg starten we onze werkzaamheden met zogenaamde ‘GroeiSessies’. Tijdens deze GroeiSessies vragen we een multidisciplinair samengesteld team uit uw organisatie te participeren bij de verandervraag. Deze werkwijze is voor een groot deel gebaseerd op actie-leren. Vanuit daar worden acties en verantwoordelijkheden geformuleerd waar we samen mee aan de slag kunnen.

Bij ieder project zijn zowel coaches als studenten betrokken. De studenten verrichten de werkzaamheden voor of naast hun studie en beschikken daardoor over de meest actuele kennis. Zij krijgen de mogelijkheid om hun kennis toe te passen in uw praktijk. Dit alles onder goede begeleiding van de organisatiecoach die toeziet op de voortgang, professionaliteit en kwaliteit van het werk. Waar nodig neemt de coach het voortouw. Onze coaches zijn allen professionals met specialistische kennis en ervaring op het gebied van de desbetreffende opdracht. 

Bekijk hieronder de groeimogelijkheden die wij bieden voor verandertrajecten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen de GroeiSessies te doorlopen. Dit geeft u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met GrowTri. Tijdens deze sessies bespreken wij niet alleen de veranderideeën waar u en uw medewerkers mee rondlopen, maar gaan we ook meteen aan de slag!

Subsidie

Wij hebben ervaring met gesubsidieerde projecten in het MKB. Misschien kan uw vraagstuk hier ook onder vallen! Zo kunnen we de kosten van het project nóg lager houden.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Jouw gegevens


Jouw bericht


Wil je meer lezen over het ontstaan van GrowTri?

Sluit Menu